Våben 2021 billeder

Så har Lars igen haft gang i kameraet hvilket der er blevet denne serie af flotte billeder ud af. Der er også opdateret på våbenfronten i foreningen så du altid finder de bedste repræsentanter inden for hver våbentype.

Vi lægger ud med vores 4,5mm luftpistoler. Den første med sort løb er en Steyr LP50 med 5-skundt magasin. Den med rød trykbeholder en en Pardini K2S. Dem med blanke løb og trykbeholdere er Steyr Sport LP 2. Du kan klikke på billederne for at få den i større.

Næste gruppe er vores .22 LR. Den med sort kunststofskæfte er en Hämmerli SP20. Den med flerfarvet skæfte er en Walter GSP Expert. Den med rustfri lower er en Morini CM 22M Og de to sidste er Pardini SP. De sidste to næstsidste billeder i denne serie er venstrehåndsudgave af Pardini SP, også kaldet links. Sidst er den ærværdige Walther GSP classic .22

Vi tager lige en omgang .32. Begge modeller er Pardini HP .32.

Så er vi kommet op i den kraftigere udgaver. Den første med udskæringer i slæden er en Pardini GT45 med 6 tommer pibe. Den som ligner den utrolig Pardini GT9 med 5 tommers pibe. Ingen pistol klub er komplet uden en revolver. Det mest driftssikre og den mest sikre våben type som produceres. Begge modeller er Smith & Wesson K-14 SA i kaliber .38. To af de mere moderne våben er SIG Sauer P320 X-Five med holo sigte. Det er den helt sorte. Det er den type som kaldes striker fire. Den blanke model med sort skæfte er en BUL SAS II Standard. Detr er en 2011 platform og er utroligt populært til sportsskydning. Alle reservedele passer nemlig på tværs af fabrikanter. Der er også masser af tuningsdele.

Tak til Lars.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar