Vores foreningsvåben

Lars har haft gang i kameraet hvilket der er blevet denne serie af flotte billeder ud af. Der er også opdateret på våbenfronten i foreningen så du altid finder de bedste repræsentanter inden for hver våbentype.

Indenfor 4,5mm luftpistoler har vi b.la. Steyr LP50, Steyr Sport LP 2 og Pardini K2S. Klik på billederne for at se dem i større format.

Næste gruppe er vores .22 LR. Vi har b.la. Hämmerli SP20, Walter GSP Expert, Walther GSP classic .22, Morini CM 22M og Pardini SP. Vi har Pardini SP i links modeller til brug for venstrehåndsskytter.

Næste gruppe inden vi kommer op i de såkaldte grovvåben er kaliber .32. Begge modeller som ses er Pardini HP .32.

Nu er vi kommet op i de kraftigere udgaver, de såkaldte grovvåben. Her har vi b.la. Pardini GT45, Pardini GT9, Smith & Wesson K-14 SA revolvere i .38, SIG Sauer P320 X-Five i 9mm med holo sigte(en striker fire pistol), og endelige en BUL SAS II Standard i 9mm(en pistol i 2011 platform hvor reservedele passer på tværs af fabrikanter og derfor er utroligt populært til sportsskydning).

Tak til Lars.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar